Top

Over Loodgieter Wim

Over Loodgieter Wim
Over Loodgieter Wim

01.

Over Wim Harrus

Het echte werk leer je pas op de werkvloer natuurlijk. Zo had ik het geluk om in leer te gaan bij een ervaren loodgieter. Een man met ontzettend veel ervaring, die al zijn latijn in mij heeft gestoken, met vallen en opstaan om zo de juiste en correcte dingen aan te leren. Ik heb hier echt alles geleerd: badkamerrenovaties, vernieuwen van verwarmingsinstallaties, rioleringswerken, lekken opsporen en herstellen, ontstoppen,… Kortom het hele gamma wat een loodgieter moet kunnen!

Daarna heb ik nog extra ervaring opgedaan bij een ander loodgietersbedrijf. Hier heb ik zelfstandig mijn ding kunnen doen en zo verder kunnen ontplooien. Naast mijn voltijdse job als loodgieter ben ik beginnen werken in bijberoep om mijn grote droom te kunnen waarmaken, nl. een eigen naam op de kaart zetten waar ik echt trots op kan zijn! Vandaag zijn we voltijds in de weer om elke dag het beste te geven aan al onze klanten.

Wat kunnen we voor jou doen?

Interesse? Contacteer ons gerust

Dringend nood aan een onstoppingsdienst regio Antwerpen? Naast ontstoppingen, is onze specialiteit het realiseren van een betaalbare badkamerrenovatie en alles wat te maken heeft met sanitair & centrale verwarming.