Loodgieter Wim

Ontstoppingsdienst Antwerpen

Op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst in regio Antwerpen? Loodgieter Wim is de nr.1 ontstoppingsdienst voor het verhelpen van al uw verstopte afvoeren, riolen en toiletten en staat 24/7 voor u klaar!

Is de afvoer van uw douche, toilet of lavabo verstopt of heeft u last van een traag doorlopende afvoer? Onze ontstoppingsdienst komt bij u langs en gaat meteen na waar de verstopping zich bevindt. Of het nu gaat om een eenvoudige ontstopping of het reinigen van uw leidingen of opsporen van een ander probleem: Loodgieter Wim staat voor u klaar!

Met ons professioneel materiaal kunnen we met een camerainspectie ook de oorzaak van een verstopping of slechte geur in uw leidingen of afvoer detecteren, hiervoor maken we gebruik van onze digitale camera.

Waarvoor u zoal op ons kan rekenen

Ontstoppen sanitair

Op zoek naar een ontstoppingsdienst om de leiding van uw wc, toilet of douche te onstoppen?

Loodgieter Wim ontstopt niet alleen uw wc of douche zelf maar ook de leidingen van uw sanitair.

Of het nu gaat om een lavabo, douche, wasmachine, toilet of iets anders, Loodgieter Wim staat voor u paraat!

Afvoer en leidingen

Heeft u last van een traag doorlopende afvoer of is er een verstopping in uw leidingen?

Loodgieter Wim ontstopt de afvoer van uw sanitair op een professionele manier. Naast het ontstoppen maken we uw afvoer en leidingen ook schoon door te reinigen met hoge druk. Indien nodig kunnen we uw leidingen ook onderzoeken met onze camera.

Riolering

Ook voor het reinigen en ontstoppen van rioleringen kan u beroep doen op ontstoppingsdienst Loodgieter Wim.

Met onze moderne materialen reinigen we uw riolering onder hoge druk. Wilt u graag een inspectie van uw riolering om andere problemen te detecten? Dankzij onze camerainspectie kunnen we uw riolering ook grondig inspecteren.

Interesse? Bel vrijblijvend om uw prijs te vragen: 03/489.28.39

Wij zijn gespecialiseerd in badkamerrenovaties, sanitair, centrale verwarming en ontstoppingen in regio Antwerpen & omstreken.Offerte aanvragen

Uw ontstopping is onze specialiteit.

Camerainspectie

Weet u niet meteen waar de verstopping zich voor doet in uw leiding? Met camerainspectie kunnen we een gedetailleerd beeld krijgen over de toestand van uw afvoerleidingen. Hierdoor kunnen we verstoppingen, zwakke plekken en andere problemen makkelijk opsporen.

Met een digitale camera inspecteren we je afvoeren, leidingen en riolering voor zwakke plekken, structurele problemen, beschadigde delen, verzakkingen en andere oorzaken van een slechte geur of verstopping. Door gebruik te maken van onze professionele camera kunnen we na de grondige inspectie het probleem in uw afvoeren en riolering perfect in kaart brengen. Zo weten we meteen wat het probleem is en waar het zich voordoet. Zo kunnen we meteen een gepaste oplossing zoeken om uw probleem te verhelpen.

Waarom kiezen voor Loodgieter Wim?

Professioneel en modern materiaal

24/7 bereikbaar voor dringende interventies

14 dagen garantie bij verstoppingen

Scherpe prijzen met snelle service

Duidelijke prijzen = geen onaangename verassingen

Zowel binnenshuis als buitenshuis verhelpen wij verstoppingen.

Kwaliteitsvolle service met volledige afwerking

Problemen met uw leidigen of sanitair? We zorgen voor een oplossing!