Loodgieter Wim

Ons Team

Maak kennis met ons team!

Het team van “Loodgieter Wim” bestaat uit ervaren en professionele loodgieters die gespecialiseerd zijn in het leveren van kwalitatieve sanitaire oplossingen. Ze hebben jarenlange ervaring in de branche en zijn bekend met de nieuwste trends en technieken op het gebied van sanitair. Het team is gepassioneerd over het bieden van uitstekende klantenservice en werkt nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun behoeften en budget voldoen.

Ze zijn bekend om hun snelle respons en efficiënte oplossingen, en staan altijd klaar om te helpen bij elke vorm van sanitair probleem.

Wim

Wim

Wim Harrus is de oprichter van “Loodgieter Wim” en heeft jarenlange ervaring in de sanitaire sector. Zijn passie voor sanitair begon al op jonge leeftijd en heeft hij omgezet in een succesvolle carrière als loodgieter en ondernemer.

Dame

Steffi

Steffi is een waardevol lid van het team ,ze verantwoordelijk is voor alle administratieve en planningswerkzaamheden binnen het bedrijf. Ze is uiterst georganiseerd en houdt alle projecten en deadlines nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

P2

Marc

Marc is een van de ervaren loodgieters van “Loodgieter Wim” en heeft meer dan 13 jaar ervaring in de sanitaire sector. Met zijn uitgebreide kennis en vaardigheden, is hij een waardevol lid van het team en staat hij bekend om zijn professionele aanpak en betrouwbaarheid.

P1

Waldo

Waldo is een allround technicus en badkamerrenovateur bij “Loodgieter Wim”. Met zijn uitgebreide technische vaardigheden en jarenlange ervaring in de branche, is Waldo een waardevol lid van het team.

Hebt u vragen? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog!