Loodgieter Wim

Over Loodgieter Wim

Mijn studies en werkervaring

Over

Na mijn middelbare studies ben ik een opleiding kinesitherapie begonnen aan de hoge school. Al snel zag ik in dat dit helemaal niet hetgeen was wat ik voor de rest van mijn carrière zou doen. Van het ene op het andere moment heb ik gekozen om loodgieter te worden, dit omdat ik van kinds af aan zeer handig ben en altijd klusjes in huis wou doen. Ik heb bewust gekozen voor deze boeiende job.

Opleiding

Zo ben ik opnieuw gaan studeren en heb ik de laatste 3 jaren van het middelbaar over gedaan in het GTI te Mortsel. Dit gecombineerd met avondschool (als extra) om het vak echt onder de knie te krijgen. Met verschillende korte stages te doen werd ik stilletjes aan gevormd tot vakman.

Ervaring

Het echte werk leer je pas op de werkvloer natuurlijk. Zo had ik het geluk om in leer te gaan bij een ervaren loodgieter. Een man met ontzettend veel ervaring, die al zijn latijn in mij heeft gestoken, met vallen en opstaan om zo de juiste en correcte dingen aan te leren. Ik heb hier echt alles geleerd: badkamerrenovaties, vernieuwen van verwarmingsinstallaties, rioleringswerken, lekken opsporen en herstellen, ontstoppen,… Kortom het hele gamma wat een loodgieter moet kunnen!

Daarna heb ik nog extra ervaring opgedaan bij een ander loodgietersbedrijf. Hier heb ik zelfstandig mijn ding kunnen doen en zo verder kunnen ontplooien. Naast mijn voltijdse job als loodgieter ben ik beginnen werken in bijberoep om mijn grote droom te kunnen waarmaken, nl. een eigen naam op de kaart zetten waar ik echt trots op kan zijn! Vandaag zijn we voltijds in de weer om elke dag het beste te geven aan al onze klanten.

Wat doen we zoal?

Sanitair

Verwarming

Badkamers

Ontstoppingen

Hebt u vragen? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog!