Top
Loodgieter Wim Harrus Antwerpen

Loodgieter Brasschaat

U zoekt een goede & betaalbare loodgieter in Brasschaat? Dan bent u bij loodgieter Wim Harrus aan het juiste adres!

Badkamerrenovaties zijn mijn specialiteit, maar daarnaast kan u in regio Brasschaat bij mij terecht voor uw onstoppingen en alles wat te maken heeft met sanitaircentrale verwarming, onderhoud, herstellingen, renovatie & nieuwbouw! Als vakkundig loodgieter & installateur sta ik ook in voor het plaatsen van CV ketels, radiatoren, boilers, lavabo’s, wc’s, …

Ontstoppingsdienst, ontstoppen, ontostppingen

Ontstoppingen

Zit u met een ontstopping van uw afvoerleiding, van uw bad, toilet of douche? Onze ontstoppingsdienst & loodgieter helpt u verder!

Lees meer
Loodgieter Wim

Badkamerrenovatie

In Brasschaat bent u bij Loodgieter Wim aan het juiste adres voor een complete badkamerrenovatie. Wij garanderen vakmanschap van ontwerp tot in de plaatsing.

Lees meer
Loodgieter Wim

Sanitair

U zoekt een bekwame loodgieter regio Brasschaat? Sanitaire installaties? We zorgen voor het onderhoud, de plaatsing en herstellingen van uw sanitair.

Lees meer
Loodgieter Wim

Centrale verwarming

In Brasschaat kan u bij mij terecht voor alles omtrent centrale verwarming: plaatsen van nieuwe CV installaties, ketelreiniging en onderhoud, plaatsen van radiatoren, etc…

Lees meer
Advies nodig?

Loodgieter Brasschaat

  Loodgieter Brasschaat:

  1. Contacteer ons vrijblijvend per mail of telefoon.
  2. Wij geven u alle info.
  3. Indien nodig maken we een afspraak.
  4. We helpen u zo snel mogelijk verder!

  Loodgieter in Brasschaat nodig? Bel vrijblijvend voor uw prijs te vragen: 0475/69.10.59

  Wij zijn gespecialiseerd in badkamerrenovaties, sanitair, centrale verwarming en ontstoppingen in regio Brasschaat & omstreken.